fredag 2 april 2010

Påskkärringar

I går gick vi påskkärring. Det var jag, Clara, Astrid och sen kom grannen Maja. Vi gick till några grannar, farmor och min faster. Vi fick jätte mycket godis. Vi var också till Ica Maxi där fick man påskägg om man var utklädd. Clara och Astrid red på shetlandshäst. Jag gjorde inte det för jag går på ridskola och rider så mycket ändå.

Ibland blir det jobbigt att blogga och då gör jag inte så många inlägg. Jag kanske gör ett uppehåll.

Påskkramar

6 kommentarer:

  1. Hej Alice! Vad skoj att gå påskkärring! I morgon ska jag först gå påskkärring med mina granar och sen ska jag på kalas hos min morbror har ni påsklov? det har jag kramis Wilma.

    SvaraRadera
  2. Hej, vad kul att få se en bild på de söta påskkärringarna i Skälsta, gör gärna ett uppehåll med bloggandet, men kom tillbaka, Du glädjer oss alla som får ta del av det du skriver,och läsa vad du har för dig och se på dina bilder. Glad påsk från Mormor och Ivan.

    SvaraRadera
  3. Vilka fina påskkärringar. Vad roligt att ni fick mycket godis.
    Kramis

    SvaraRadera
  4. Hej Alice!

    Vilka super söta påskkärringar! Vi hann inte med det igår så vi ska gå idag istället :) Fast då kanske allt godis slut?! Haha vi klarar oss nog!

    Ha det bäst och Glad Påsk!
    Kram Alice <333

    SvaraRadera
  5. Hej Alice!!

    Fina ni är som påsk kärringar!!
    Förstår att ni fick mycke godis!!

    Hoppas du har en riktigt bra påsk.

    Kramar från Camilla.

    SvaraRadera
  6. Jättesöta påskkärringar måste jag säga. Hoppas ni njöt av allt godis och inte fick ont i magen...
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ Aliceღ