tisdag 6 april 2010


Hej på errrrr.
Jag  och Clara är nu hos mormor och ivan i örebro. Och i dag har vi åkt och badat och i morgon ska vi till lek och bus landet de blir skoj. På torsdag åker vi hem. Kramis Alice

8 kommentarer:

 1. Hej gumman! Vad roligt att du la in en bild på bloggen. Ni sover nog gott där på madrassen. I morgon blir det säkert roligt på lek och bus. Vi längtar till på torsdag då ni kommer hem. Astrid saknar er jätte mycket. Massor av pussar och kramar till er båda från mamma, pappa och Astrid.

  SvaraRadera
 2. Hej Alice! Jag ringde till dej idag o kollade om vi kunde leka. ha det så kul, kramis Malin

  SvaraRadera
 3. Hej min bloggkompis! Vad skoj att sova över hos din mormor kramis Wilma ps hoppas att du får ha det bra hos din mormor.

  SvaraRadera
 4. Hej Alice!Jag läste att du och din syster har varit i Adolfsberg hos din mormor och hälsat på, det var roligt förstår jag.Jag klippte ut en bild som var från tidningen på din mormor och syster som hade namnsdag och gav till Wilma o hennes mamma så dom fick se det.Då läste jag att din mormor bor i Adolfsberg ,när jag var liten bodde jag också i Adolfsberg.(Då var det landet)Hej från Wilmas mormor.Ps jag gillar din musik ds.

  SvaraRadera
 5. Hej Alice!!!

  Tänkte bara säga att du har en liten award att hämta på min blogg... :)

  Kram Alice <333

  SvaraRadera
 6. Hej Alice, du hade tur i min tävling och vann första pris, ett änglahalsband.
  Välj färg och maila mig din adress, så skickar jag det.
  GRATTIS!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Hej svejs! I morgon ska jag på dans skola och då kanske jag sks köpaen ny cyckel kramis Wilma.

  SvaraRadera
 8. Grattis Alice, va kul att DU vann änglahalsbandet. Kram MORMOR.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ Aliceღ