tisdag 19 juli 2011

rolig och FRUKTANSVÄRD dag!!!


Hej alla!

I dag har det varit väldigt varmt. Idag har vi varit och hälsat på hos dem nya grannarna. Det är en mamma, en pappa och sju barn! I dag hände också en JÄTTE tråkig sak. Min mormors sambo DOG :( :( :( :( :( :( :( :(  snart ska vi äta sedan ska vi fika hos de nya grannarna.


Det här är ivans fina blommor


Hälsningar Alice

4 kommentarer:

 1. Vad fint att du visar bild på Ivans blommor, det skulle han blivit väldigt glad över.. han ser det nog i sin himmel..tror du inte det. Kram lilla gulliga Alice, Mormor.

  SvaraRadera
 2. Mormors vän Irene har sett de fina bilderna du har här, Ivan har alltid haft så fint i sin trädgård, när han orkade, tråkigt att han inte finns kvar, men vi har ju många fina minnen av honom, kram Irene.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har precis hittat din fina blogg och hit vill jag komma igen. Sorgligt att läsa om din mormors sambo men så fint att du har så vackert kort på blommorna. Jag är en gammal farmor som har 4 barnbarn, ett av dom heter precis som du Alice , så vackert namn.
  Nu måste jag visa mitt ena barnbarn som är lika gammal som du din fina blogg när hon kommer till mig.
  Ha ett fint sommarlov!
  Kia

  SvaraRadera
 4. Hej Alice, var inne här och tittade på dina fina bilder på Ivans blommor, nu kan han ju inte sköta dem längre... och jag orkar inte med att jobba i trädgården som han gjorde... Hoppas att du haft en skön dag, kram MORMOR

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ Aliceღ